€ 575.000,00

  • Bericht bijgewerkt: 2022-09-02 14:45:32
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamers: 1
  • Verdiepingen: 3
  • Bouwjaar: 1949
  • Woonopp. in m²: 113 m²

Omschrijving

DE WONING WORDT IN VERHUURDE STAAT ALS BELEGGINGSOBJECT TE KOOP AANGEBODEN.

Hendrik Casimirstraat 20 te Delft

Algemeen: Globale Indeling:

Begane grond: Hal, toilet, meterkast en garderobe. Woonkamer met openslaande deuren naar tuin. Open keuken met buitendeur naar tuin. 1e verdieping: Overloop, drie slaapkamers en badkamer (voorzien van douche en wastafel) 2e verdieping: via vaste trap naar twee slaapkamers.

Bijzonderheden:

– Renovatie 2015;
– (Deels) kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Geheel zelfstandige woning met alle eigen aansluitingen;
– Cv gasinstallatie met combi-ketel.

Bijzonderheden huursituatie:
– Huurprijs: € 2.654,08 per maand inclusief € 50,00 servicekosten, exclusief gebruikerslasten waaronder gas/elektra/water en gemeentelijke gebruikerslasten.

Bovenvermeld beleggingsobject maakt onderdeel uit van een totale vastgoed portefeuille welke hieronder omschreven.

Thans bieden wij een volledig verhuurde beleggingsportefeuille aan in de gemeente Delft van 54 verhuurde woningen/appartementen, alsmede 1 commerciële ruimte.

De woningen zijn allen gelegen in en rond het centrum van Delft, op loop- en fiets afstand van de TU Delft.

De woningen zijn tussen 2013 en heden gerenoveerd en zijn geheel zelfstandig met eigen gas-, water- en elektra aansluitingen en derhalve zijn alle opgenomen huren exclusief gebruikerslasten, met uitzondering van het complex Giststraat/Achterom te Delft.

De woningen (54) zijn gericht op studentenverhuur, echter (nagenoeg) geen kamerverhuur en worden als gehele woning verhuurd.

De woningen zijn reeds vóór 2016 verhuurd en “verkamerd” hetgeen de verkoop van deze portefeuille uniek maakt. De gemeente Delft staat nieuwe verkamering niet meer toe echter wel voor de reeds bestaande objecten. De vraag naar woningen welke bewoont mogen worden door studenten is hoog hetgeen resulteert in een leegstandspercentage van nagenoeg 0 % de afgelopen jaren.

De portefeuille wordt in zijn geheel aangeboden, echter ook als losse verkopen per object.

Het beheer wordt thans door ons kantoor uitgevoerd en wij zijn sedert de aankoop van de woningen belast met de beheer werkzaamheden van de gehele portefeuille. Nadere informatie omtrent het beheer voeren wij graag in overleg met de kopende partij.

Nadere informatie aangaande de gehele woning portefeuille op aanvraag beschikbaar.